Drukke dagen

Op 25 en 26 maart ben ik in Amsterdam bij het tweede Europese Congres van het European Network for Training in the Management of Aggression (ENTMA, zie http://www.entma.eu/cms/ ). Ik ben spreker (Coercion and Rights from a user/survivor perspective) en ik ga zelfs overnachten in een hotel in Amsterdam.

Op zondag 28 maart is de eerste xe2x80x9cOnt-moetingxe2x80x9d van onze supportgroep, en dat vraagt de nodige voorbereiding natuurlijk.

En op maandag 29 maart heb ik een afspraak voor een gesprek met de Burgemeester van Eindhoven Rob van Gijzel en de wethouder Hans Martin Don. Ik ben uitgenodigd om te komen praten over het Eindhovens Model en de rechtspositie van jonge GGZ-clienten.

Van 14 tot 18 maart ga ik waarschijnlijk naar Praag (als het lukt met de sponsoring). Daar sta ik ook op het programma van een Europese conferentie, Building Bridges van Horatio (European Psychiatric Nurses, zie http://www.horatio-web.eu/ ). Mijn workshop heeft de titel Building Bridges: Coercion does not help.

Een bijdrage voor deelname aan het congres in Praag is welkom, en kan worden overgemaakt op rekeningnummer 2762216 t.n.v. Stichting Mind Rights te Eindhoven, graag onder vermelding van Congres Praag.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s