zaterdagmiddag 13-10 Vals Plat op TV

Vals Plat, met in het tweede deel van de uitzending een portret van Jolijn Santegoeds, wordt zaterdagmiddag 13 oktober om 16.30 uur uitgezonden op Nederland 2

Website van Vals Plat: http://www.omroep.nl/nps/valsplat/ 

Uitzending gemist:

http://player.omroep.nl/?aflID=5688546&md5=d031a9f0df35a24a538c1fb7bb09e7e6

In de uitzending ga ik o.a. terug naar Herlaarhof en praat ik met een verpleegkundige van toen. Meer over de opnames staat in het voorlaatste bericht hieronder.

2 gedachten over “zaterdagmiddag 13-10 Vals Plat op TV

  1. Goed gedaan meisie. Duidelijke uitleg, voor de leek, wat er mis was en is met isoleren. Ondanks alles wat je hebt doorstaan ben je een sterke vrouw geworden. Succes verder.

  2. Beste Jolein
    Ik ga zeker kijken. Ik ben zelf verpleegkundige op een gesloten opname afdeling. Wij zijn heel hard op weg met ons project dwang en drang en ook bij ons wordt er heel veel minder gesepareerd, en dat moet nog minder en uiteindelijk helemaal niet meer!
    Het is hier bij ook erg van belang om samen met clienten critisch te kijken hoe dit beter kan. Van iemand met eigen ervaringen kunnen wij veel leren.
    Als de overheid nu ook nog eens een keer overstag gaat om meer geld in de gezondheidszorg te steken, kunnen we het meer personeel stellen, en veel meer en mijn inziens ook betere -1 op 1- begeleiding geven en dat zou al meer dan het halve werk zijn.
    Gelukkig bestaan er ook nog veel verpleegkundigen met een hart en een roeping dus ook zonder dat zullen we er ooit komen. Gelukkig zijn er mensen zoals jij die in actie komen xc3xa9n die adviezen kunnen geven uit eigen ervaringen! Petje af, en blijf zo door gaan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s